- kakavos pasta, saldikliai (eritritolis, steviolio glikozidai (0,026%), kakavos sviestas, inulinas, riebūs kakavos milteliai, šaltyve džiovintos miško uogos (2%), emulsiklis (saulėgrąžų lecitinas), natūralūs kvapikliai (miško uogos ir vanilė).
- 100 g – 1671 kJ/ 406 kcal, Riebalai 36 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 22 g, Angliavandeniai 34 g, iš jų cukrų 1 g, iš jų polioliai 29 g, Baltymai 7 g, Skaidulinės medžiagos 18 g, Druska 0,09 g.
"Torras Organic Chocolate" Juodasis šokoladas su migdolais, ekologiškas (150 g)
Ekologiškas ir be pridėtinio cukraus „Torras Organic Chocolate“ yra puikus pasirinkimas. Šis šokoladas gaminamas iš natūralių produktų, be pridėtinio cukraus, be galo skanus ir yra ekologiškas. „Torras Organic Chocolate“ yra Jums, jei valgote sveikai, laikotės keto ar low carb mitybų, nes 100 g turi tik 5 g grynųjų angliavandenių. Kiekvienas šio gardžiojo šokolado gabalėlis yra malonumas, kuriuo galite mėgautis be kaltės jausmo!
Saugus apmokėjimas internetu.
Skanus „Torras Organic Chocolate“ gaminamas be pridėtinio cukraus. Dėl to šokolado kalorijos sumažėja, palyginti su įprastu šokoladu iš prekybos centro. Vietoje pridėtinio cukraus, „Torras Organic Chocolate“ yra saldinamas eritritoliu.
- Be pridėtinio cukraus;
- Be glitimo;
- Ekologiškas.
Privalumas yra tas, kad eritritolis yra puikiai toleruojamas organizme lyginant su kitais cukraus pakaitalais (pvz., Izomaltu, maltitoliu). Šio skanaus šokolado žaliavos yra kruopščiai atrinktos ir gaunamos iš ekologinių ūkių. „Torras Organic Chocolate“ gaminamas Ispanijoje ir atitinka griežtus ES ekologinio ūkininkavimo reikalavimus. Galite tikėtis kokybės, o puikus skonis garantuotas!
Product Details
Charakteristikos
- Sudedamosios dalys:
- Kakavos masė*, saldiklis: eritritolis*, kakavos sviestas*, sumažinto riebumo kakavos milteliai*. * - iš ekologinių ūkių.
- Maistinė vertė:
- 100 g – 1883 kJ/ 457 kcal, Riebalai 41 g, Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 21 g, Angliavandeniai 29 g, Iš jų cukrų 2 g, iš jų polioliai 24 g, Skaidulos 16 g, Baltymai 9 g, druskos 0,03 g.