Konjako milteliai gaminami iš konjako šaknies, dar kitaip vadinami gliukomananu. Tai ypač tinka laikantis keto, low carb ar paleo mitybų, nes puikiai sutraukia vandenį, ypač išbringsta ir suteikia ilgalaikį sotumo jausmą.
„Bauck Hof“ ekologiški kokosų miltai be glitimo. Gaminami iš kokosų minkštimo. Lengvai salstelėję. Turi ypač daug skaidulinių medžiagų, mažai druskos. Tinka veganams.
Kokosų miltai išgaunami iki miltelių apdorojant kokosą – jie pasižymi lengvumu, švelniu skoniu ir tuo, kad daugeliu atvejų gali būti naudojami vietoje įprastų miltų arba maišomi su jais. Pasitelkite kokosų miltus kaip ingredientą ruošdami ir kepamus, ir nekeptus desertus.
Bambuko miltai yra puikus šaltinis baltymų, skaidulų, vitaminų ir mineralų. Jie taip pat yra žinomi dėl savo maistingumo ir naudingų savybių organizmui. Šie miltai gali būti naudojami įvairiuose maisto produktuose, tokiuose kaip duonos, košės, pyragaičiai ar kiti gaminiai, siekiant praturtinti maistą naudingomis medžiagomis.
Atsparus tapijokoskrakmolas taip pavadintas, nes yra atsparus virškinimui. Jis nevirškinamas skrandyje ir plonojoje žarnoje. Dėl šios priežasties jis nedidina gliukozės kiekio kraujyje. Jis patenka į storąją žarną, kur fermentuojamas kaip prebiotikas, kad maitintų gerąsias bakterijas jūsų žarnyne.
Kokosų miltai išgaunami iki miltelių apdorojant kokosą – jie pasižymi lengvumu, švelniu skoniu ir tuo, kad daugeliu atvejų gali būti naudojami vietoje įprastų miltų arba maišomi su jais. Pasitelkite kokosų miltus kaip ingredientą ruošdami ir kepamus, ir nekeptus desertus.