Vanilinis kremas
Vanilinis kremas
Porcijų skaičius: 2 | Paruošimo laikas: 5 minutės
Jums reikės:
3 kiaušinių trynių;
60 ml nesaldinto migdolų pieno;
½ šaukštelio vanilės ekstrakto;
30 ml tirpinto kokosų aliejaus arba sviesto.
Paruošimas:
1. Dubenyje išplakite kiaušinių trynius, migdolų pieną ir vanilę.
2. Lėtai įmaišykite ištirpintą kokosų aliejų arba sviestą. Aliejus ar sviestas neturi būti karštas.
3. Energingai plakite mišinį, kol sutirštės.
4. Patiekite šiltą arba atvėsintą.
Vanilinį kremą galima 1-3 dienas laikyti šaldytuve, tik prieš patiekdami, dar kartą išplakite.
Skanaus!
Receptą sukūrė: "Ketoresult.lt".
1 porcijos maistinė vertė:
Angliavandeniai: 2% (1 g)
Riebalai: 90% (21 g)
Baltymai: 8% (4 g)
Kcal: 215