Migdoliniai sausainiai
Migdoliniai sausainiai
Porcijų skaičius: 10 | Paruošimo laikas: 15 minučių
Jums reikės:
250 g migdolų miltų;
3 šaukštelių juodojo šokolado drožlių;
2 šaukštų stevia ar eritritolio saldiklio;
2 šaukštų kokosų aliejaus;
1 šaukštelio vanilės ekstrakto;
3 šaukštų pieno;
žiupsnelio kepimo miltelių;
žiupsnelio druskos.
Paruošimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 160 °C.
2. Išmaišykite sausus ingredientus.
3. Sudėkite likusius ingredientus ir išminkykite tešlą.
4. Suformuokite rutuliukus ir juos suspauskite. Taip suteiksite jiems sausainio formą.
5. Dėkite į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi. Kepkite 10-12 minučių.
6. Sausainiams baigus kepti, leiskite jiems atvėsti.
Puikus pasirinkimas prie kavos ar arbatos. Šokolado mėgėjai, drąsiai puoškite sausainėlius šokolado gabalėliais.
Skanaus!
Receptą sukūrė: "Ketoresult.lt".
1 porcijos maistinė vertė:
Angliavandeniai: 16% (2 g)
Riebalai: 59% (7 g)
Baltymai: 25% (3 g)
Kcal: 80