Tailandietiška aštri moliūgų sriuba
Tailandietiška aštri moliūgų sriuba
Porcijų skaičius: 4 | Paruošimo laikas: 20 minučių
Jums reikės:
1 šaukšto kokosų aliejaus;
1 svogūno;
2 skiltelių česnako;
1 šaukšto šviežio tarkuoto imbiero;
2 šaukštų tailandietiškos raudonojo kario pastos;
1 puodelio moliūgų tyrės;
2 puodelių daržovių sultinio;
1 puodelio kokosų pieno;
1 šaukšto žaliosios citrinos sulčių;
druskos ir pipirų.
Paruošimas:
1. Dideliame puode vidutinėje kaitroje įkaitinkite aliejų.
2. Sudėkite supjaustytą svogūną ir pakepinkite 4 minutes, kol svogūnas suminkštės.
3. Įdėkite česnako, imbiero ir kario pastos. Virkite dar minutę, kol išsiskirs aromatas.
4. Įmaišykite moliūgų tyrę, sultinį ir kokosų pieną. Užvirkite.
5. Silpnoje kaitroje uždengtą sriubą troškinkite apie 10 minučių.
6. Sutrinkite blenderiu iki vientisos masės.
7. Įmaišykite žaliosios citrinos sultis ir pagardinkite druska ir pipirais.
Aštru ir švelnu - tai tikros tailandietiškos sriubos derinys. Todėl labai rekomenduojame sriubą pagardinti aitriais prieskoniais ar čili pipirais.
Skanaus!
Receptą sukūrė: "Ketoresult.lt".
1 porcijos maistinė vertė:
Angliavandeniai: 15% (7 g)
Riebalai: 59% (26 g)
Baltymai: 25% (11 g)
Kcal: 291