Parmos kumpio ir lašišos vėrinukai
Parmos kumpio ir lašišos vėrinukai
Porcijų skaičius: 2 | Paruošimo laikas: 30 minučių
Jums reikės:
225 g lašišos file;
šviežio baziliko;
50 g Parmos kumpio;
½ šaukšto alyvuogių aliejaus;
4 medinių iešmelių.
Paruošimas:
1. Lašišą prieš gaminant, supjaustykite norimo dydžio gabalėliais ir palaikykite kameroje, kad būtų tokio kietumo, kad galėtumėte patogiai ją suverti ant medinių iešmelių.
2. Išimtą iš kameros lašišą, apvoliokite susmulkintame bazilike, druskoje ir pipiruose.
3. Apvyniokite lašišą Parmos kumpiu ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
4. Kepkite orkaitėje 200°C temperatūroje, keptuvėje arba ant grotelių.
Lašišos vėrinukus skanaukite su naminiu majonezu. Taip pat čia puikiai tiks naminė guakamolė. Greitesniam užkandžiui, galite naudoti sūdytą lašišos file. Tokio vėrinuko nė nereikės kepti!
Skanaus!
Receptą sukūrė: "Ketoresult.lt".
1 porcijos maistinė vertė:
Angliavandeniai: 1% (1 g)
Riebalai: 83% (62 g)
Baltymai: 17% (28 g)
Kcal: 680