Lašiša su pesto padažu

Lašiša su pesto padažu

Lašiša su pesto padažu

Porcijų skaičius: 2 | Paruošimo laikas: 20 minučių

Jums reikės: 
200 g lašišos file;
200 g špinatų;
4 šaukštų žaliojo pesto padažo;
2 šaukštų alyvuogių aliejaus;
2 šaukštelių šviežiai spaustų citrinos sulčių;
druskos ir pipirų.
Paruošimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 oC. Į kepimo skardą įklokite kepimo popierių. Popierių tolygiai ištepkite 1 šaukštu aliejaus.
2. Lašišos file, odele į apačią, klokite ant kepimo popieriaus skardoje.
3. Lašišos file tolygiai ištepkite pesto padažu, apšlakstykite citrinos sultimis bei pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite 15-20 minučių.
4. Kai lašiša bus beveik iškepusi, pakepkite špinatus keptuvėje su likusiu 1 šaukštu alyvuogių aliejaus.
5. Ant dar šiltų špinatų, dėkite lašišą. Patiekite.
Šioms salotoms puikiai tiks ir visa lašiša, taip pat sūdyta ar rūkyta lašišos file. Siūlome Jums šį patiekalą ragauti su naminiu pesto padažu.
Skanaus!
Receptą sukūrė: "Ketoresult.lt".
Vienos porcijos maistinė vertė: 
Angliavandeniai: 3% (3 g) 
Riebalai: 62% (23 g) 
Baltymai: 35% (29 g) 
Kcal: 350

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.