Malta kiauliena su paprikomis
Malta kiauliena su paprikomis
Porcijų skaičius: 2 | Paruošimo laikas: 17 minučių
Jums reikės:
200 g maltos kiaulienos;
1 svogūno;
20 g šoninės;
1 šaukštelio raudonėlio;
1 šaukštelio rūkytos paprikos miltelių;
1 geltonosios paprikos;
1 šaukšto alyvuogių aliejaus;
druskos ir pipirų.
Paruošimas:
1. Gilioje keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų. Susmulkinkite šoninę ir svogūną. Dėkite į keptuvę ir kepkite, kol šoninė lengvai paskrus, o svogūnas suminkštės.
2. Papriką supjaustykite juostelėmis ir dėkite į keptuvę su šonine ir svogūnais. Šiek tiek pakepkite ir sudėkite maltą kiaulieną ir prieskonius. Kepkite, kol kiauliena iškeps.
Rekomenduojame kiaulieną malti patiems. Aukščiausiam maistingumui pasiekti, rinkitės kokybišką, lietuvišką ir ekologišką kiaulieną. Kiaulės dalis galite maišyti. Pvz.: sprandinę su išpjova, šoninę su kumpiu ir pan. Jei neturite mėsmalės, šis patiekalas bus ne ką prastesnis (o gal net gardesnis) su kapota mėsa. Išbandykite!
Skanaus!
Receptą sukūrė: "Ketoresult.lt".
Vienos porcijos maistinė vertė:
Angliavandeniai: 4% (4 g)
Riebalai: 67% (31 g)
Baltymai: 29% (30 g)
Kcal: 415