Kiaulienos kepsnys su mėlynojo pelėsinio sūriu padažu

Kiaulienos kepsnys su mėlynojo pelėsinio sūriu padažu

Kiaulienos kepsnys su mėlynojo pelėsinio sūriu padažu

Porcijų skaičius: 2 | Paruošimo laikas: 30 minučių

Jums reikės: 
2 kiaulienos nugarinės kepsnių;
75 g mėlynojo pelėsinio sūrio;
100 ml riebios plakamosios grietinėlės;
druskos ir pipirų;
100 g šviežių šparaginių pupelių;
1 šaukšto sviesto.
Paruošimas:
1. Ištirpinkite pelėsinį sūrį nedidelėje keptuvėje. Atsargiai! Neleiskite jam sudegti.
2. Kai sūris ištirps, įpilkite grietinėlės ir pavirkite kelias minutes.
3. Iškepkite kepsnius. Pagardinkite druska ir pipirais ir atidėkite į šalį.
4. Iš kepamos mėsos išsiskyrusias sultis, supilkite į sūrio padažą. Išmaišykite.
5. Šparagines pupeles kepkite svieste keletą minučių. Pagardinkite druska ir pipirais.
Su šiuo nuostabiu padažu galite išbandyti jautieną, paukštieną ar ėrieną. Pabandykite kepsnius ragauti su žiedinių kopūstų tyre.
Skanaus!
Receptą sukūrė: "Ketoresult.lt".
1 porcijos maistinė vertė: 
Angliavandeniai: 2% (4 g) 
Riebalai: 70% (60 g) 
Baltymai: 28% (54 g) 
Kcal: 779

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.