Kiaulienos kepsnys su mėlynojo pelėsinio sūriu padažu
Kiaulienos kepsnys su mėlynojo pelėsinio sūriu padažu
Porcijų skaičius: 2 | Paruošimo laikas: 30 minučių
Jums reikės:
2 kiaulienos nugarinės kepsnių;
75 g mėlynojo pelėsinio sūrio;
100 ml riebios plakamosios grietinėlės;
druskos ir pipirų;
100 g šviežių šparaginių pupelių;
1 šaukšto sviesto.
Paruošimas:
1. Ištirpinkite pelėsinį sūrį nedidelėje keptuvėje. Atsargiai! Neleiskite jam sudegti.
2. Kai sūris ištirps, įpilkite grietinėlės ir pavirkite kelias minutes.
3. Iškepkite kepsnius. Pagardinkite druska ir pipirais ir atidėkite į šalį.
4. Iš kepamos mėsos išsiskyrusias sultis, supilkite į sūrio padažą. Išmaišykite.
5. Šparagines pupeles kepkite svieste keletą minučių. Pagardinkite druska ir pipirais.
Su šiuo nuostabiu padažu galite išbandyti jautieną, paukštieną ar ėrieną. Pabandykite kepsnius ragauti su žiedinių kopūstų tyre.
Skanaus!
Receptą sukūrė: "Ketoresult.lt".
1 porcijos maistinė vertė:
Angliavandeniai: 2% (4 g)
Riebalai: 70% (60 g)
Baltymai: 28% (54 g)
Kcal: 779