Šokoladinis pyragas su pabarstukais

Šokoladinis pyragas su pabarstukais

Šokoladinis pyragas su pabarstukais

Šokoladinis pyragas su pabarstukais, tinkantis besilaikantiems keto ir low carb mitybų. Visi pažįsta cukraus pudra apibarstytą pyragą, kurį galima nusipirkti kiekvienoje mugėje ir maisto prekių parduotuvėje. Tai skani tradicija, kurios mes nenorime atsisakyti, net ir laikydamiesi keto ir low carb mitybų...
Todėl mes paruošėme jums mažai angliavandenių turintį receptą! Kad mielinėje tešloje būtų mažai angliavandenių, mes naudojame migdolų ir kokosų miltus. Jie natūraliai yra be glitimo ir turi mažai angliavandenių!
Pradėkime!

Ingredientai
Mielinei tešlai:
4 kiaušiniai;
250 g varškės (40 % riebumo);
150 g eritritolio pudros (galima nusipirkti čia);
250 g migdolų miltų (galima nusipirkti čia);
20 g maltų linų sėmenų (galima nusipirkti čia);
50 g kokoso miltų (galima nusipirkti čia);
200 ml šilto migdolų pieno (galima nusipirkti čia);
1/2 kubelio šviežių mielių.
Įdarui:
50 g sviesto;
100 g šokoladinio riešutų kremo (galima nusipirkti čia).
Pabarstukams:
100 g maltų migdolų;
80 g eritritolio (galima nusipirkti čia);
80 g sviesto;
1 žiupsnelis druskos.
Paruošimas
1 žingsnis
Mielinė tešla:
1. Sutrupinkite mieles ir suberkite jas į drungną migdolų pieną ir palikite šį mišinį 10 minučių.
2. Likusias sudėtines dalis ir mielių mišinį supilkite į didelį dubenį ir gerai išminkykite, kol tešla taps vientisa. Palikite tešlą kilti 30 minučių.
3. Pabarstykite darbinį paviršių (migdolų) miltais ir iškočiokite tešlą, kad gautųsi stačiakampis.
2 žingsnis
Įdarui:
1. Išlydykite sviestą ir sumaišykite jį su šokoladiniu riešutų kremu.
2. Užpilkite šį mišinį ant tešlos ir tolygiai paskirstykite. Tešlą suvyniokite, pradėdami nuo ilgosios kraštinės. Suformuokite pynę, pynės galus užspauskite.
3. Pynę įdėkite į skardą ir kepkite orkaitėje 175 °C temperatūroje 25 –30 minučių, įjungę kaitinimą iš viršaus ir apačios.
3 žingsnis
Pabarstukams:
1. Išlydykite sviestą.
2. Sumaišykite išlydytą sviestą su kitomis sudėtinėmis dalimis ir gerai išminkykite.
3. Šią pabarstukų masę sutrupinkite ir užberkite ant karšto pyrago.
4. Apibarstytą pyragą dar kartą 15 minučių pakepkite orkaitėje, kol pabarstukai pageltonuos.

Skanaus!
Receptą sukūrė: "SimplyKeto.de".

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.