Keto ir Low carb braškių ir maskarponės sūrio tortas
Keto ir Low carb braškių ir maskarponės sūrio tortas
Žinoma, keto mityboje vaisius reikia vartoti atsargiai, todėl siūlome Jums dieviško skonio keto braškių ir maskarponės sūrio tortą! Braškių sluoksnis šiame torte yra absoliuti šventė akims! Kremo sluoksnis itin švelnus ir lengvas, o pagrindas iš mūsų kepimo mišinio, kuriame nėra glitimo, 100 g turi tik 3,2 g grynųjų angliavandenių! Maskarponės sūris ir sultingos braškės - svajonė! Jums tikrai patiks šis tortas.
Ingredientai:
1 pyrago mišinys (galima rasti čia);
500 g braškių;
200 g maskarponės sūrio (kambario temperatūros)
300 ml grietinėlės;
30–40 g eritritolio cukraus pudros (galima rasti čia);
keli lašai vanilės ekstrakto.
Paruošimas:
1 žingsnis pagrindas:
1. Sumaišykite kepimo mišinį su vandeniu pagal instrukcijas ant pakuotės.
2. Kepkite pagrindą 40-45 minutes 175 laipsnių orkaitėje (rekomenduojame naudoti 18 cm pyrago formą).
Braškes perpjaukite per pusę.
2 žingsnis kremas:
1. Dubenyje iki kreminės masės sumaišykite maskarponės sūrį (kambario temperatūros), eritritolio cukraus pudrą ir vanilės ekstraktą.
2. Kitame dubenyje išplakame grietinėlę iki standumo.
3. Į grietinėlę supilkite maskarponės sūrio mišinį ir atsargiai įmaišykite.
3 žingsnis surinkimas:
1. Atsargiai supjaustykite pagrindo biskvitą horizontaliai į 3 sluoksnius, kad gautumėte 3 torto pagrindus.
2. 1/3 kremo užtepkite ant apatinio pagrindo biskvito.
3. Ant viršaus uždėkite 1/3 braškių.
4. Ant viršaus uždėkite antrą biskvito sluoksnį ir pakartokite: kremas, braškės, biskvito sluoksnis, kremas.
5. Tortą papuoškite likusiomis braškėmis.
Prieš patiekdami mažiausiai 4 valandas laikykite šaldytuve.
Skanaus!
Receptą sukūrė: Simplyketo.de