Šokoladinis riešutų pyragas
Šokoladinis riešutų pyragas
Ingredientai:
1/2 puodelio sviesto;
115 g keto šokolado;
4 vidutiniai kiaušiniai;
1/2 puodelio eritritolio;
1/2 puodelio kokosų miltų;
1/4 puodelio kakavos;
1/2 šaukštelio kepimo miltelių;
1 puodelis riešutų (paskrudintų ir susmulkintų);
1 šaukštelis vanilės ekstrakto;
1/2 šaukštelio druskos;
Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180C laipsnių.
2. Išklokite kepimo skardą kepimo popieriumi.
3. Mikrobangų krosnelėje ištirpinkite sviestą ir šokoladą.
4. Į sviesto ir šokolado mišinį įpilkite eritritolį, įmuškite kiaušinius ir įlašinkite vanilės ekstaktą. Viską gerai išplakite. Tuomet dėkite kakavos miltelius, kokosų miltus, druską ir kepimo miltelius. Sumaišykite.
5. Įmaišykite riešutus.
6. Supilkite mišinį į kepimo skardą
7. Kepkite 30-35 minutes, kol sutvirtės.
Skanaus!
Receptą sukūrė: “NKD Living”.