Citrininiai batonėliai
Citrininiai batonėliai
Ingredientai:
1/2 puodelio išlydyto sviesto;
1 ir 3/4 puodelio migdolų miltų;
1 puodelis eritritolio;
3 vidutinės citrinos;
3 dideli kiaušiniai;
Druska.
Gaminimas:
1. Biskvitui - dubenyje gerai išmaišykite išlydytą sviestą, 1 puodelį migdolų miltų, 1/4 puodelio eritritolio ir žiupsnelį druskos.
2. Išklokite skardą kepimo popieriumi ir supilkite gautą tešlą. Kepkite 20 minučių 175C laipsnių temperatūroje. Tada leiskite 10 minučių atvėsti.
3. Įdarui - į dubenį nutarkuokite vienos iš citrinų žievelę, tada išspauskite sultis iš visų 3 citrinų, įmuškite kiaušinius, 3/4 puodelio eritritolio, 3/4 puodelio migdolų miltų ir žiupsnelį druskos. Viską labai gerai išmaišykite.
4. Supilkite įdarą ant iškepto biskvito ir kepkite 25 minutes.
5. Papuoškite su citrinos griežinėliais ir eritritoliu.
Skanaus!
Receptą sukūrė: “NKD Living”.