Keto vištienos burritos
Keto vištienos burritos
Ingredientai:
1 „Lo-Dough“ lavašas;
100 g vištienos;
40 g gvakamolės (1 šaukštas);
30g salsos padažo (1 šaukštas);
30g virtų keto ryžių;
Įvairių daržovių;
Aliejaus kepimui.
Gaminimas:
1. Vištieną įtrinkite savo mėgstamais prieskoniais ir iškepkite.
2. Padėkite „Lo-Dough“ lavašą ant plokščio paviršiaus ir paskleiskite pasirinktas daržoves centro viduryje linija nuo apačios iki viršaus, paliekant šiek tiek tarpą sulankstymui.
3. Naudodamiesi daržovių linija, sudėkite keto ryžius, tada gvakamolės, salsos padažo ir iškeptą vištieną pjaustytą mažais gabalėliais.
4. Įkaitinkite keptuvę bei šiek tiek ištepkite ją aliejumi.
5. Sulenkite savo burrito, pradėdami nuo apatinio krašto, ir tada abi puses perkelkite vienas į kitą centre.
6. Dėkite į įkaitintą keptuvę ir kepkite po 5 minutes abi puses, pradedant nuo užlenktosios pusės.
Skanaus!