Frittata su špinatais
Frittata su špinatais
Porcijų skaičius: 2 | Paruošimo laikas: 4 minučių
Jums reikės:
75 g šoninės kubelių;
1 šaukšto sviesto;
110 g šviežių špinatų;
4 kiaušinių;
125 ml grietinėlės;
75 g sūrio;
druskos ir pipirų.
Paruošimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 175°C.
2. Patepkite kepimo indą sviestu ar aliejumi.
3. Keptuvėje, svieste, pakepkite šoninę iki norimo traškumo. Suberkite špinatus kepkite.
4. Kiaušinius išplakite su grietinėle. Supilkite į kepimo indą.
5. Į kepimo indą taip pat sudėkite šoninę, špinatus ir sūrį. Kepkite 25—30 minučių arba tol, kol fritata taps aukso spalvos.
Patiekite su žaliuoju ar raudonuoju kopūstu ir naminiu majonezo padažu.
Skanaus!
Receptą sukūrė: "Ketoresult.lt".
1 porcijos maistinė vertė:
Angliavandeniai: 3% (4 g)
Riebalai: 81% (59 g)
Baltymai: 16% (27 g)
Kcal: 661