Blyneliai
Blyneliai
Porcijų skaičius: 6 | Paruošimo laikas: 20 minučių
Jums reikės:
1 puodelio migdolų miltų;
¼ puodelio kokosų miltų;
2—3 šaukštelių saldiklio eritritolio;
1 šaukštelio kepimo miltelių;
5 kiaušinių;
⅓ puodelio nesaldinto migdolų pieno;
¼ puodelio tirpinto kokosų aliejaus;
1—2 šaukštelių vanilės ekstrakto;
½ šaukštelio druskos.
Paruošimas:
1. Visus ingredientus sumaišykite maišytuvu arba virtuvine šluotele.
2. Įkaitintoje keptuvėje formuokite blynelius ir kepkite iš abiejų pusių, kol iškeps.
Paprasčiau nebūna! Skaninkite blynelius naminiu džemu, tarkuotu šokoladu ar plakta grietinėle. Į blynų tešlą galite įmaišyti šokolado gabalėlių, kokoso drožlių, riešutų... Paprasčiau pasakius, blynelius skaninkite tuo, kuo norisi (nepamirškite skaičiuoti angliavandenių, per daug neįsijauskite).
Skanaus!
Receptą sukūrė: "Ketoresult.lt".
Vienos porcijos (2—3 blynelių) maistinė vertė:
Angliavandeniai: 5% (3 g)
Riebalai: 80% (23 g)
Baltymai: 15% (9 g)
Kcal: 268