Rūkyta lašiša įdaryti avokadai
Rūkyta lašiša įdaryti avokadai
Porcijų skaičius: 1 | Paruošimo laikas: 5 minutės
Jums reikės:
1 prinokusio (!) avokado;
80 g rūkytos lašišos file;
4 šaukštų grietinės;
2 šaukštų alyvuogių aliejaus;
druskos ir pipirų.
Paruošimas:
1. Perpjaukite avokadą per pusę ir išimkite kauliuką.
2. Į kauliuko vietą dėkite grietinę.
3. Dėkite lašišą. Pagardinkite druska bei pipirais, apšlakstykite citrinos sultimis.
Jei norite riebiau, galite grietinę keisti majonezu. Patariame — naminiu. Taip pat varijuokite prieskoniais. Išbandykite įvairius žolelių mišinius: itališką, provanso ar viduržemio jūros. Išbandykite neįtikėtinai gurmanišką derinį — ant rūkytos lašišos uždėkite šviežių braškių.
Skanaus!
Receptą sukūrė: "Ketoresult.lt".
Vienos porcijos maistinė vertė:
Angliavandeniai: 6% (7 g)
Riebalai: 77% (43 g)
Baltymai: 17% (21 g)
Kcal: 517