Bernaise padadažas
Bernaise padadažas
Porcijų skaičius: 4 | Paruošimo laikas: 15 minučių
Jums reikės:
4 kiaušinių trynių;
2 šaukštelių baltojo vyno acto;
¼ šaukštelio svogūnų miltelių;
2 šaukštų šviežio peletrūno;
275 g sviesto;
druskos ir pipirų.
Paruošimas:
1. Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Supilkite į nedidelį indą ir leiskite atvėsti.
2. Išplakite trynius ir lėtai maišydami pilkite ištirpintą sviestą.
3. Kitame dubenyje sumaišykite actą, svogūnų miltelius ir susmulkintą peletrūną.
4. Į kiaušinių trynius supilkite actą, prieskonius ir gerai išmaišykite. Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį.
5. Patiekite nedelsdami.
Bernaise (Bearnaise) padažo gardumo paslaptis yra ilgas ir vienodas maišymas. Būkite kantrūs ir ragausite tobulai glotnaus padažo.
Skanaus!
Receptą sukūrė: "Ketoresult.lt".
1 porcijos maistinė vertė:
Angliavandeniai: 1% (1 g)
Riebalai: 97% (62 g)
Baltymai: 2% (3 g)
Kcal: 565