Bernaise padadažas

Bernaise padadažas

Bernaise padadažas

Porcijų skaičius: 4 | Paruošimo laikas: 15 minučių

Jums reikės: 
4 kiaušinių trynių;
2 šaukštelių baltojo vyno acto;
¼ šaukštelio svogūnų miltelių;
2 šaukštų šviežio peletrūno;
275 g sviesto;
druskos ir pipirų.
Paruošimas:
1. Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Supilkite į nedidelį indą ir leiskite atvėsti.
2. Išplakite trynius ir lėtai maišydami pilkite ištirpintą sviestą.
3. Kitame dubenyje sumaišykite actą, svogūnų miltelius ir susmulkintą peletrūną.
4. Į kiaušinių trynius supilkite actą, prieskonius ir gerai išmaišykite. Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį.
5. Patiekite nedelsdami.
Bernaise (Bearnaise) padažo gardumo paslaptis yra ilgas ir vienodas maišymas. Būkite kantrūs ir ragausite tobulai glotnaus padažo.
Skanaus!
Receptą sukūrė: "Ketoresult.lt".
1 porcijos maistinė vertė: 
Angliavandeniai: 1% (1 g) 
Riebalai: 97% (62 g) 
Baltymai: 2% (3 g) 
Kcal: 565

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.