Mėlynojo pelėsinio sūrio padažas
Mėlynojo pelėsinio sūrio padažas
Porcijų skaičius: 4 | Paruošimo laikas: 10 minučių
Jums reikės:
150 g mėlynojo pelėsinio sūrio;
175 ml graikiško jogurto;
125 ml naminio majonezo;
125 ml riebios plakamosios grietinėlės;
2 šaukštų šviežių petražolių;
druskos, pipirų.
Paruošimas:
1. Įdėkite pelėsinį sūrį į nedidelį dubenį ir sutrinkite šakute.
2. Dėkite jogurtą, majonezą, grietinėlę ir susmulkintas petražoles. Viską gerai išmaišykite. Druskos ir pipirų dėkite pagal skonį.
3. Prieš patiekdami, leiskite padažui pastovėti ir įgauti skonį. Šį gardų padažą galite laikyti šaldytuve 3-5 dienas.
Skanaus!
Receptą sukūrė: "Ketoresult.lt".
1 porcijos maistinė vertė:
Angliavandeniai: 3% (4 g)
Riebalai: 89% (47 g)
Baltymai: 8% (10 g)
Kcal: 477