Naminis majonezas

Naminis majonezas

Naminis majonezas

Porcijų skaičius: 4 | Paruošimo laikas: 10 minučių

Jums reikės: 
1 kiaušinio trynio;
1 šaukšto garstyčių;
225 ml avokado aliejaus arba kokybiško (!);
alyvuogių aliejaus;
2 šaukštelių baltojo vyno acto arba citrinos sulčių.
Paruošimas:
1. Kambario temperatūros kiaušinio trynius ir garstyčias plakite blenderiu (arba mikseriu) lėtai pildami aliejų. Majonezas turi po truputį tirštėti. Maišykite tol, kol supilsite visą aliejų.
2. Įpilkite acto arba citrinos sulčių ir gerai išmaišykite.
3. Acto, citrinos sulčių, druskos ir pipirų kiekius rinkitės pagal skonį.
4. Prieš ragaudami, leiskite majonezui sutirštėti šaldytuve ir įgauti skonį.
Naminį majonezą galite laikyti šaldytuve 5-7 dienas. Jei norite kitokių skonių, majonezą galite paskaninti įvairiomis žolelėmis, česnaku, kariu, itališkais prieskoniais, paprikos milteliais ar čili prieskoniais.
Skanaus!
Receptą sukūrė: "Ketoresult.lt".
1 porcijos maistinė vertė: 
Angliavandeniai: 2% (0.2 g) 
Riebalai: 99% (57 g) 
Baltymai: 1% (1 g)
Kcal: 511

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.