kultūrinės sojos pupelės* 65%, vanduo, jūros druska, skrudinti miežių miltai*. * – iš ekologinių ūkių.
Maistinė vertė
(100 g): Energinė vertė 1028 kJ/246 kcal Riebalų 12 g iš jų sočiųjų 2.1 g Angliavandenių 7.3 g iš jų cukrų 0.8 g Baltymų 23 g Druskos 8.8 g
Naudojimas
miso ištirpinkite nedideliame kiekyje karšto vandens (apie 1 arb. š. miso ir 1 puodelis skysčio) ir dėkite į patiekalą prieš baigiant gaminti, kad verdant nežūtų vertingos maistinės medžiagos
100 ml – 34 kJ/ 8 kcal, Riebalai 0,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų 0,1 g, Angliavandeniai 0,3 g, iš jų cukrus 0,5 g, Skaidulinės medžiagos 0,5 g, Baltymai 0,1 g, Druska 2 g.
vanduo, augalinis skaidulos (bambukas), actas, kvapiosios medžiagos, druska, stabilizatorius (ksantano derva), prieskoniai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinos rūgštis), konservantas (natrio benzoatas), dažikliai (titano dioksidas), saldiklis (su
100 ml – 38 kJ/ 9 kcal, Riebalai 0,2 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0,1 g, Angliavandeniai 0,6 g, iš jų cukrų 0,5 g, Skaidulinės medžiagos 0,5 g, Baltymai 0,1 g, Druska 2,3 g.
100 ml – 34 kJ/ 8 kcal, Riebalai 0,1 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0,1 g, Angliavandeniai 5 g, iš jų cukrų 0,5 g, Skaidulinės medžiagos 0,5 g, Baltymai 0,1 g, Druska 2 g.