(100 g) – 141 kJ/33 kcal: riebalai 0 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g), angliavandeniai 5.3 g (iš kurių cukrų 4.4 g), skaidulinės medžiagos 2.7 g, baltymai 1.7 g, druska 0 g.
100 ml – 34 kJ/ 8 kcal, Riebalai 0,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų 0,1 g, Angliavandeniai 0,3 g, iš jų cukrus 0,5 g, Skaidulinės medžiagos 0,5 g, Baltymai 0,1 g, Druska 2 g.
vanduo, augalinis skaidulos (bambukas), actas, kvapiosios medžiagos, druska, stabilizatorius (ksantano derva), prieskoniai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinos rūgštis), konservantas (natrio benzoatas), dažikliai (titano dioksidas), saldiklis (su