Product Details
8 Items
Data sheet
- Compositions
- Keptos vištienos kepenėlės (rapsų aliejus, druska) 52 %, cukinijos 23 %, raudonos paprikos 19 %, rapsų aliejus, druska, kvepiantieji pipirai, muskatas, lauro lapeliai, kardamonas, cinamonas.
- Maistinė vertė
- 100 g/ml – 823kJ/197 kcal, Riebalai 13 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,8, Angliavandeniai 4 g, iš kurių cukrų 1,4 g, Baltymai 16 g, Druska 1,3 g.
Specific References
Product Custom Tab

Related Products
- 100 ml – 41 kJ/ 10 kcal, Riebalai 0 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0 g, Angliavandeniai 2 g, iš jų cukrų 0 g, Baltymai 0 g, Druska 1 g.
- 100 ml – 35 kJ/ 8 kcal, Riebalai 0 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0 g, Angliavandeniai 1,6 g, iš jų cukrų 0 g, Baltymai 0 g, Druska 0,5 g.
- 100 ml – 20 kJ/ 5 kcal, Riebalai 0 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0 g, Angliavandeniai 6 g, iš jų cukrų 0 g, Baltymai 0 g, Druska 0,51 g.
- 100 ml – 34 kJ/ 8 kcal, Riebalai 0,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų 0,1 g, Angliavandeniai 0,3 g, iš jų cukrus 0,5 g, Skaidulinės medžiagos 0,5 g, Baltymai 0,1 g, Druska 2 g.
- vanduo, augalinis skaidulos (bambukas), actas, kvapiosios medžiagos, druska, stabilizatorius (ksantano derva), prieskoniai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinos rūgštis), konservantas (natrio benzoatas), dažikliai (titano dioksidas), saldiklis (su
- 100 ml – 38 kJ/ 9 kcal, Riebalai 0,2 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0,1 g, Angliavandeniai 0,6 g, iš jų cukrų 0,5 g, Skaidulinės medžiagos 0,5 g, Baltymai 0,1 g, Druska 2,3 g.
Related Products By Brand
- -80%
- Keptos vištienos kepenėlės (rapsų aliejus, druska) 52 %, cukinijos 23 %, raudonos paprikos 19 %, rapsų aliejus, druska, kvepiantieji pipirai, muskatas, lauro lapeliai, kardamonas, cinamonas.
- 100 g/ml – 823kJ/197 kcal, Riebalai 13 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,8, Angliavandeniai 4 g, iš kurių cukrų 1,4 g, Baltymai 16 g, Druska 1,3 g.
- Žiediniai kopūstai 62 %, vanduo, graikiniai riešutai 9 %, sezamo sėklos, rapsų aliejus, druska, citrinų sulčių koncentratas, juodieji pipirai.
- 100 g/ml – 758kJ/182 kcal, Riebalai 15 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,5, Angliavandeniai 6,3 g, iš kurių cukrų 2 g, Baltymai 4,5 g, Druska 1,3 g.